BGG-snertborrel 2017

Een traditie . . . de BGG-snertborrel als 'voorbereiding' op de drukke feestdagen. Dit jaar gaan we daarvoor op vrijdag 15 december naar de sfeervolle Schenkerij De Beurs aan de Markt in Geldermalsen.

Een leuke bijkomstigheid is dat die vrijdagavond ook de Kerstmarkt Geldermalsen wordt georganiseerd. Altijd een gezellige happening om te bezoeken. Of na de snertborrel in De Beurs te genieten van een professionele band met mooie covers en eigen werk.

Bijpraten en terugblikken
Voor de snertborrel is er geen specifiek programma behalve dat er volop gelegenheid is om met uw BGG-collega's bij te praten. En terug te blikken op het bijna afgelopen jaar.

Vanaf 17.00 uur staat de door Slagerij Hol huisgemaakte erwtensoep en andere overheerlijke potages voor u klaar. En uiteraard ook een biertje, wijntje of fris.Graag tot ziens in Schenkerij De Beurs in Geldermalsen op vrijdag 15 december.

Programma
17.00 uur: ontvangst
17.15 uur: welkom door Rian Verwoert, voorzitter
17.20 uur: snert en andere winterse lekkernijen
19.00 uur: einde

Locatie
Schenkerij De Beurs,
Marktplein 14 te Geldermalsen

Aanmelden

Dit gaat zoals gebruikelijk via deze website. De procedure is met de nieuwe BGG-website ook eenvoudig maar wel iets anders. Voor het aanmelden heeft u nu een login en wachtwoord nodig. Deze staan in de u gezonden uitnodiging. Om u aan te melden gaat u naar Bijeenkomsten en dan wijst het zich vanzelf.