Outdoor beleving bij Napoleon Grills . . .

Graag nodigen wij u uit voor een uniek bedrijfsbezoek aan Napoleon Grills Europe in Geldermalsen: DONDERDAG 22 februari om 16.00 uur.

Luister en kom kijken naar het bedrijfsverhaal hoe Michèl Voragen en Fred Schalkwijk in 2004 startten met de import en verkoop van Napoleon Grills uit Canada. En wat inmiddels is uitgegroeid tot een bijzonder mooi bedrijf en heel Europa voorziet van exclusieve en luxe TOP grills van het merk Napoleon.

Logistiek, marketing en verkoop
In Geldermalsen bevindt zicht het logistieke hart waar vanaf het voorjaar dagelijks meerdere vrachtwagencombinaties vertrekken naar Duitsland, Frankrijk, Benelux, Oostenrijk etc.

Ook de Europese verkoop en marketing wordt aangestuurd vanuit Geldermalsen. Bij Napoleon is een BBQ geen 'ding' maar een allesomvattende outdoorbeleving.

Kortom, een bedrijf met een verhaal . . . en waar veel is te zien. Als wij daar eind februari op bezoek zijn, zijn de magazijnen meer dan vol en staat iedereen te trappelen voor het nieuwe seizoen.

Snel aanmelden
Zoals gezegd staat Napoleon Grills aan de vooravond van het seizoen 2018. Alle vierkante meters opslagruimte worden benut. Daarom is het aantal aanmeldingen gelimiteerd tot 50-60 personen. Meld u daarom snel aan voor dit unieke bedrijfsbezoek.

Programma
16.00 uur: Ontvangst
16.30 uur: Welkom  door Rian Verwoert, voorzitter
16.35 uur: Napoleon Grills Europe in vogelvlucht, Michèl Voragen
17.00 uur: Rondleiding
17.45 uur: De top-koks van Napoleon Grills incl. drankjes
19.00 uur: Einde

Locatie
Napoleon Grills Europe
Poppenbouwing 29-31
4191 NZ Geldermalsen

Parkeren
Nabij locatie

Aanmelden

Dit gaat zoals gebruikelijk via deze website. De procedure is met de nieuwe BGG-website ook eenvoudig maar wel iets anders. Voor het aanmelden heeft u nu een login en wachtwoord nodig. Deze staan in de u gezonden uitnodiging. Om u aan te melden gaat u naar Bijeenkomsten en dan wijst het zich vanzelf.