ALV + bedrijfsbezoek Hol plant & kado

In 1991 begon het grote avontuur van Hoveniersbedrijf Hol. Door de jaren heen breidde de familie Hol meer en meer uit door kansen te benutten en ambitieuze stappen te zetten. Met als resultaat een hoveniersbedrijf, buxuskwekerij en een winkel met een mix tussen een tuincentrum en woonwinkel met voor ieder wat wils. De winkel biedt klanten inspiratie door het brede assortiment en unieke producten. Een uniek bedrijf voor een bijzonder bedrijfsbezoek . . . en waar we ook onze Algemene Ledenvergadering 2018 (ALV) zullen houden.

Algemene Vergadering
Niet alleen een bijzonder bedrijfsbezoek maar ook een bijzondere ALV. Het bestuur informeert u over het afgelopen jaar en over de toekomst van de BGG. Immers, hoe gaan we als bedrijfskring verder in de nieuwe gemeente West Betuwe? Als bestuur hebben we een aantal uitgangspunten met het oog op de nieuwe gemeente opgesteld. Download: https://tinyurl.com/y7reuodg 
Tijdens de ALV zullen we deze uitgangspunten met u bespreken.

Ondergetekende is aftredend en hoopt opnieuw als voorzitter herkozen te worden. Borrel en BBQ Ter afsluiting van het bedrijfsbezoek en ALV is er een uitgebreide borrel en BBQ.

Programma: vrijdag 29 juni 2018
16.00 uur: Ontvangst
16.30 uur: Welkom door Rian Verwoert, voorzitter
16.35 uur: Algemene Ledenvergadering incl. BGG in gemeente West Betuwe
17.00 uur: Bedrijfspresentatie en rondleiding Hol plant & kado
18.00 uur: Hapje, drankje en BBQ
20.00 uur: Einde Locatie

Adres
Hol plant & kado
Bredestraat 2
4194 TR Meteren

Parkeren
Op locatie

Aanmelden

Aanmelden

Dit gaat zoals gebruikelijk via deze website. De procedure is met de nieuwe BGG-website ook eenvoudig maar wel iets anders. Voor het aanmelden heeft u nu een login en wachtwoord nodig. Deze staan in de u gezonden uitnodiging. Om u aan te melden gaat u naar Bijeenkomsten en dan wijst het zich vanzelf.