Clusterbezoek: 3 bedrijven, 1 locatie

Op 5 oktober zijn we voor een clusterbezoek te gast bij drie bedrijven allemaal gevestigd in de omgeving van de Oudenhof in Geldermalsen:

Ecoleon de groene weg
. . . bedenkt duurzame oplossingen voor infrastructuur en bedrijfsterreinen en adviseert over de beste weg naar meer duurzaamheid en rendement.

Flynth adviseurs & accountants
.
. . stimuleert ondernemers en haar werknemers om het maximale uit zichzelf te halen. Flynth is een organisatie met ruim 1500 medewerkers en zo’n 60 vestigingen gericht op het midden- en kleinbedrijf. Flynth is ontstaan vanuit een coöperatie en brengt dit gedachtegoed nog steeds in de praktijk. We zijn er voor de ondernemer én de onderneming in alle levensfasen.

H. de Bruin Relatiegeschenken
. . . al meer dan 60 jaar leverancier van verrassende promoties op het gebied van relatiegeschenken, promotionele artikelen, promotietextiel, bedrijfskleding en plastic artikelen. Door ervaring en kennis van de markt is H. de Bruin Relatiegeschenken een betrouwbare leverancier met uitstekende service. Elke dag wordt er met veel plezier gewerkt om samen met de klant leuke acties te bedenken en realiseren.

Programma
15.30 uur: Ontvangst
16.00 uur: Welkom door Rian Verwoert, voorzitter
16.05 uur: 3 bedrijven in vogelvlucht:
   - Flynth: Wat heeft Rutte in petto met nieuwe belastingplan
   - Ecoleon de groene weg
   - H. de Bruin Relatiegeschenken
17.00 uur: Rondleidingen met aansluitend hapje & drankje
18.00 uur: Einde

Locatie
Oudenhof 4
4191 NW Geldermalsen

Parkeren
Op locatie

Aanmelden

Dit gaat zoals gebruikelijk via deze website. De procedure is met de nieuwe BGG-website ook eenvoudig maar wel iets anders. Voor het aanmelden heeft u nu een login en wachtwoord nodig. Deze staan in de u gezonden uitnodiging. Om u aan te melden gaat u naar Bijeenkomsten en dan wijst het zich vanzelf.