BGG-snertborrel 2018

Een traditie... de BGG-snertborrel als 'voorbereiding' op de drukke feestdagen. Dit jaar gaan we daarvoor op donderdag 20 december naar Story Waardenburg.

Sinds 1993 is de hoofdvestiging van Automobielbedrijf Bert Story gehuisvest in een schitterend pand in Waardenburg, op een opvallende zichtlocatie langs de A2.

Te midden van de meest  innovatieve paradepaardjes van BMW en een assortiment auto's uit de BMW Premium Selection, wordt u uiterst vriendelijk ontvangen door de mensen van Story Waardenburg. Zij heten u hartelijk welkom en voorzien u van een overheerlijk kop huisgemaakte erwtensoep.

Vervolgens bestaat volop de gelegenheid om onder het genot van een glaasje bier, wijn of fris met uw collega-ondernemers bij te praten en terug te blikken op 2018.december.

Programma
17.00 uur: ontvangst
17.15 uur: welkom door Rian Verwoert, voorzitter
17.20 uur: Story Waardenburg in vogelvlucht Peter Rooijackers, directeur
17.35 uur: huisgemaakte erwtensoep met bier, wijn of fris
19.00 uur: einde

Locatie
Story Waardenburg
Filipsweistraat 8

4181 CH Waardenburg Geldermalsen

Aanmelden

Dit gaat zoals gebruikelijk via deze website. De procedure is met de nieuwe BGG-website ook eenvoudig maar wel iets anders. Voor het aanmelden heeft u nu een login en wachtwoord nodig. Deze staan in de u gezonden uitnodiging. Om u aan te melden gaat u naar Bijeenkomsten en dan wijst het zich vanzelf.