2e oproep wijzigen statuten . . .

Zoals besproken tijdens de Algemene Vergadering van 29 juni jl. zullen we vanwege de vorming van de nieuwe gemeente West Betuwe onze statuten moeten wijzigen. Dit is aan nogal wat regels gebonden. Hiervoor is op dinsdag 4 december jl. een speciale ledenvergadering gehouden.

Echter, om geldige besluiten te kunnen nemen, werd niet aan de voorwaarde dat 2/3 van de leden aanwezig waren, voldaan. Daarom moeten we een 2e speciale ledenvergadering uitschrijven die dan ongeacht de opkomst wel geldig is. Deze speciale vergadering zal worden gehouden op donderdag 20 december bij BWM-dealer Story Waardenburg. Aansluitend is daar de traditionele BGG-snertborrel. Voor de BGG-snertborrel wordt u een dezer dagen nog een uitnodiging gezonden. Inmiddels zijn de leden voor deze speciale ledenvergadering uitgenodigd.

Het aanmelden voor de speciale ledenvergadering voor het wijzigen van de statuten vindt zoals gebruikelijk plaats via de BGG-website.
Kortom, - voor de vergadering over de statuten bent u om 16.15 uur aanwezig - voor alleen de BGG-snertborrel komt u om 17.00 uur naar Story Waardenburg

 

Programma

Datum: dinsdag 4 december 2018
16.15 uur : inloop
16.30 uur : aanvang vergadering
17.00 uur : einde en aanvang BGG-snertborrel
(voor BGG-snertborrel volgt nog een separate uitnodiging)

Locatie
Story Waardenburg
Filipsweistraat 8
4181 CH  Waardenburg

Parkeren
Op locatie

Aanmelden
Dit gaat zoals gebruikelijk via deze website. De procedure is met de nieuwe BGG-website ook eenvoudig maar wel iets anders. Voor het aanmelden heeft u nu een login en wachtwoord nodig. Deze staan in de u gezonden uitnodiging. Om u aan te melden gaat u naar Bijeenkomsten en dan wijst het zich vanzelf.