NIEUWS

Flantúa Kenniscafé

 

Het afgelopen jaar is Flantúa Accountants & Adviseurs gestart met het organiseren van een Kenniscafé voor ondernemers. Op 10 december is het alweer tijd voor de derde editie met de Fountainheads als gastsprekers. Met hun Wake-up Call nemen zij ons mee op trendverkenning.

Aan het einde van het jaar willen we met jullie vooruit kijken in plaats van achteruit. De Wake-up Call van de Fountainheads is bedoeld om de ogen te openen, te verwonderen en te verrassen.

Ze nemen je in een sneltreinvaart mee in uiteenlopende actuele trends en bewegingen. Wat zijn de trends? Waarom is innoveren belangrijk? Hoe pak je innovatie aan? Wat zijn de kansen van de open-source beweging, blockchain en kunstmatige intelligentie? Wat is de toekomst van de deel-economie? En welke impact heeft dit alles op de toekomst van werk, zorg, onderwijs, economie en samenleving?

Met hun presentatie roepen de Fountainheads ondernemende mensen op om het morgen anders te doen dan ze het gisteren deden. Want alleen dan blijft iedereen in ontwikkeling, is er innovatie en groei, zowel persoonlijk als zakelijk.

De Wake-up Call is een spetterende presentatie waar iedereen met een flinke inspiratieboost en een ietwat prettig ongerust gevoel wordt achtergelaten.

Klaar voor een nieuw jaar met nieuwe kansen!

Deelname is gratis, we vragen je wel om jezelf even aan te melden via deze link:
https://bit.ly/32OpENt

Wanneer? Di 10 dec
Hoe laat? 19.30 - 22.00 uur
Waar? Theater Peeriscoop, Gorinchem


@10:53# | 26.10.2019