Lunchbijeenkomst Gezonde werkvloer

Wij nodigen u graag uit voor een bijzondere lunchbijeenkomst op woensdag 27 maart, waarbij een ‘gezonde werkvloer’ centraal staat.

Ben je fit, dan zet je de beste prestaties neer. Niet alleen in de sport, maar ook in het bedrijfsleven. Werkgevers met een gezonde werkvloer spelen het beste in op het steeds sneller veranderende werk. 

Hoe creëer je een gezonde werkvloer? 
En hoe draagt u bij aan de duurzame inzetbaarheid van uw werknemers? Deze vragen worden op een pakkende manier beantwoord door gerenommeerde sprekers. Zij schetsen de mogelijkheden en zullen u absoluut inspireren. Dat geldt zeer zeker voor Olympisch kampioen Jochem Uytdehaage en Mental coach Pons Jan Vermeer. Zij hebben hun kennis en vaardigheden uit de topsport vertaald naar het bedrijfsleven. Zonder twijfel helpen zij u bij het creëren van uw gezonde werkvloer.

De bijeenkomst vindt plaats op het gemeentehuis van de gemeente West Betuwe en is een gezamenlijk initiatief van de gemeente en Bedrijvenkring West Betuwe. 

Programma
12.00 uur: ontvangst
12.30 uur: welkom door Rian Verweort, voorzitter
14.15 uur: afsluiting

NB: voor de lunch wordt gezorgd

Locatie
Gemeente West Betuwe
Kuipershof 2 
4151 KH  Geldermalsen

Aanmelden

Dit gaat zoals gebruikelijk via deze website. De procedure is met de nieuwe BGG-website ook eenvoudig maar wel iets anders. Voor het aanmelden heeft u nu een login en wachtwoord nodig. Deze staan in de u gezonden uitnodiging. Om u aan te melden gaat u naar Bijeenkomsten en dan wijst het zich vanzelf.