FAQ - veel gestelde vragen

If you can read this, you have to activate javascript for your browser. This extension was brought to you by TYPO3-Macher, die TYPO3-Agentur.
Aanmelden/afmelden bijeenkomstenWijzigen gegevensLidmaatschap
Aanmelden voor bijeenkomsten

Antwoord:
- Om u te kunnen aanmelden voor bijeenkomsten moet u ALTIJD zijn ingelogd. U doet dit met een login en wachtwoord. Deze staan vermeld in de uitnodigingen die u als Bedrijvenkring-lid ontvangt.
- Het wachtwoord is in principe gelijk aan de login TENZIJ u na een login heeft gewijzigd.

Afmelden voor bijeenkomsten

Antwoord:
- Om u te kunnen afmelden voor bijeenkomsten moet u ALTIJD zijn ingelogd. U doet dit met een login en wachtwoord. Deze staan vermeld in de uitnodigingen die u als Bedrijvenkring-lid ontvangt.

Mijn bijeenkomsten

Antwoord:
- Onder het keuzemenu Bijeenkomsten staat Mijn bijeenkomsten. Hier staan de Bedrijvenkringbijeenkomsten vermeld waarvoor u zich heeft opgegeven.

Toevoegen personen na eerdere aanmelding

Antwoord: 
- Als er namens uw bedrijf al personen zijn aangemeld en u wilt er nog meer toevoegen dan moet u eerst de eerdere aanmeldingen afmelden.
- Om te kunnen afmelden moet u ingelogd zijn.
- Hierna voert u zowel de in eerste instantie aangemelde personen EN de nieuwe aanmeldingen in.Wijzigen bedrijfsgegevens

Antwoord:
- Het wijzigen van de bedrijfsgegevens of het toevoegen van contactpersonen is voorbehouden aan de 1e contactpersoon.
- De 1e contactpersoon is veelal die medewerker die namens uw bedrijf zich als Bedrijvenkring-lid heeft aangemeld. Bent u kwijt wie bij u de 1e contactpersoon is, stuur dan een bericht naar de Bedrijvenkring via het contactformulier.

Wijzigen gegevens contactpersonen

Antwoord:
- Elke contactpersoon kan haar/zijn persoonlijke gegevens wijzigen.
- Het wijzigen van de bedrijfsgegevens of het toevoegen van contactpersonen is voorbehouden aan de 1e contactpersoon.

Contributie

Antwoord:
- De contributie geldt per kalenderjaar. Bij beeindiging van het lidmaatschap wordt deze voor het lopende jaar niet gerestitueerd.

Opzeggen lidmaatschap

Antwoord:
- Het opzeggen van het Bedrijvenkring-lidmaatschap doet u schriftelijk, per e-mail of via het contactformulier. De opzegging gaat in per 1 januari van het volgende jaar. De contributie wordt niet gerestitueerd.